Utbildningar

Vill du starta en karriär inom skönhetsbranschen eller utveckla dina kunskaper?

UTBILDNINGAR

Masterclass LED fransar 7500:- inkl starkit


Vill du bli en expert på den senaste trenden inom ögonfransförlängning? Med detta innovativa system kan du erbjuda revolutionerande resultat. Utbildningen kräver förkunskaper inom fransförlängning. LED-ljus används för att härda limmet på bara några sekunder. Det är även en stor fördel för alla som inte kan arbeta med ordinärt fransförlängningslim p g a allergi mot limmångor. Limmet är certifierat och säkert att använda och det skadar inte kundens ögon eller ögonlock.

LED-fransar påverkas inte av temperatur eller luftfuktighet.

Utbildningen ger dig den kunskap du behöver för att bli eftertraktad inom branschen.

Ta steget och bli en del av den senaste trenden inom ögonfransförlängning.

Förkunskaper krävs.

Grund utbildning singelfransar 19.995:-

Bli en expert inom singelfransar genom en grundutbildning! Det är världens roligaste jobb där du kan skapa fantastiska ögonblick och ge människor ökat självförtroende. Du kommer att lära dig konsten att applicera en frans på varje naturlig frans. Lära dig olika tekniker, stilar och verktyg för att skapa unika och anpassade fransar för varje kund. Det är en kreativ och givande karriär där du får bygga meningsfulla relationer.

Gå med oss och upptäck världen av fransar!


Kursstart 2024

Volym utbildning 12.500:-

Utforska spännande möjligheter inom fransförlängning genom att gå en utbildning i volymfransar hos oss! Lär dig konsten att skapa volym och fyllighet genom att applicera flera tunna fransar på varje naturlig frans. Med avancerade tekniker och specialverktyg kommer du att kunna erbjuda dina kunder imponerande volymfransar. Ta dina fransförlängningsfärdigheter till en ny nivå och bli en expert inom volymfransar.


Kursstart 2024

Lashlift utbildning 8500:-


Lashlift med keratin är en av dem senaste behandlingarna som du kan erbjuda till dina kunder. Keratin förlänger den naturliga fransen ca 2-3 % och efter behandlingen är dem dessutom ca 40 % tjockare och fylligare. Resultatet håller upp till 2 månader. Keratin skyddar och reparerar fransarna utifrån samt ger fin och frisk glans.

Priset ut till kunder: 700- 1000 kr

Stort startkit ingår.

Du har alltid 10% rabatt på produkterna.

Behörighet: inget krav

Kursplan: Teori, teknik, hygien, lashlift applicering , keratin applicering, färgning, demo samt praktisk övning på modeller.

Avbetalning är möjlig

Browlift 7.500:-


Browlift utbildning inkl färgning och styling av brynen.

Ett perfekt alternativ att erbjuda kunden som inte vill göra en riktig ögonbrynstatuering och vill underlätta vardagen. En browlift behandling resulterar till att du får en finare form och fylligare ögonbryn.

Browlift med keratin är en av dem senaste behandlingarna som du kan erbjuda till dina kunder. Resultatet håller upp till 2 månader.


Stort startkit ingår!

Du har alltid 10% rabatt på produkterna.

Master class Lashlift 4.000kr

Vill du ta din kunskap inom lashlift till en ny nivå? Då är det dags att överväga att gå en master class i lashlift hos oss! Få möjlighet att lära dig av experter inom området och behärska den avancerade tekniken för att ge dina kunder en imponerande franslyftning. Med denna intensiva utbildning kommer du att utvecklas och bli en mästare på lashlift. Anmäl dig till vår master class redan idag!
Master class Browlift 4.000kr


Ta chansen att bli en expert inom browlift genom att gå vår master class! Som elev kommer du att få möjlighet att utvecklas och behärska den avancerade tekniken för att skapa perfekt definierade och lyfta ögonbryn. Vårt intensiva utbildningsprogram ger dig de färdigheter och kunskaper du behöver för att ta din karriär inom browlift till nya höjder. Anmäl dig till vår master class och låt oss hjälpa dig att bli en mästare på att skapa vackra och formade ögonbryn!

NYHET! Masterclass Hybridbryn & henna utbildnig 6000 kr inkl starkit.


Ta möjligheten att utbilda dig inom hybridbrynfärg hos oss och utforska spännande möjligheter inom brynbehandling! Lär dig den avancerade tekniken för att skapa naturligt fylliga och definierade ögonbryn genom en kombination av färgning och brynformning. Vår utbildning kommer att ge dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att bli en expert inom hybridbrynfärg. Ge din karriär inom brynbehandling en skjuts framåt genom att anmäla dig till vår utbildning redan idag!