Sugen på en ny karriär eller vidare utbildning?

LASH LIFT

Denna kurs är en heldag där vi börjar med teori och produktutbildning, vi visar hur man praktiskt utför Lash lift och keratinbehandlingen. Du får lära dig vilken av siliconrullarna som passar olika fransar och hur du väljer rätt böj. Du får även lära dig att färga fransarna och praktik på modell.


Pris: 4400kr exkl. moms, stort startkit.

I startkitet ingår alla produkter och redskap som du behöver. Internationellt certifikat som Lash Lift Artist erhålles efter avslutad kurs.

ANSIKTSVAXNING

Denna kurs är en heldagskurs där vi går igenom teori och praktik för vaxning av ögonbryn, överläpp, haka, kind och näsborre. Vi lägger fokus på de områden du vill jobba med mest och ser till att du lämnar kursen med de kunskaper du behöver för att kunna erbjuda ansiktsvaxning i din salong. Vi rekommenderar starkt denna utbildning till dig som vill kunna komplettera dina behandlingar med ansiktsvaxning.


Pris: 2.990kr exkl. moms, startkit med alla produkter och redskap som du behöver.

Internationellt certifikat erhålles efter avslutad kurs.

FRANSFÖRLÄNGNING VOLYM

Denna kurs är 3 dagar.

Förkunskaper: Du har tagit certifikat i singelfransar för att kunna gå denna utbildning. Vi lär dig teknisk grundlära i hur man skapar de bästa symetriska volymknippena 2d-6d. Teori och problemlösning. Hur man arbetar med lagerteknik/megavolym.


Pris 4.500kr exkl. moms.

Internationellt certifikat erhålles efter avslutad kurs.

BROW LIFT

Utbildningen är på en heldag där vi börjar med teori och

produktutbildning, vi visar hur Brow lift keratinbehandling går till. Du får även lära dig att färga och forma/styla brynen. Praktik på modell.


Pris: 3.200kr exkl. moms, stort startkit.

I startkitet ingår alla produkter och redskap som du behöver.

Internationellt certifikat som Brow Lift Artist erhålles efter avslutad kurs.

FRANSFÖRLÄNGNING SINGEL

Grundutbildning, denna kurs är 5 dagar i singelfransar och Introduktion till Volym. 5 lärarledda dagar på skolan fyllda med teoretiska och praktiska övningar på dockor och modeller. Efter dina dagar hos oss får du ett ”Trainee intyg” som visar att du är berättigad att utföra detta hantverk på egen hand till elevpris. Under din elevtid kommer du tillbaka till skolan och gör ditt slutprov när du är redo. Behöver du support finns vi alltid tillgängliga online. På supporten går vi igenom dina framsteg och hjälper dig hur du utvecklar dina kunskaper. 


Härdplastutbildning ingår!


Pris 16.000kr exkl. moms, stort startkit.

Internationellt certifikat erhålles efter avslutad kurs.

Gör din intresseanmälan idag!