Om

OLIVIA

FRANS & BRYNEXPERT

3:E PLATS I SM VOLYM EXPERT 2023

Olivia Stjernqvist är en begåvad frans och brynstylist som har varit hängiven sitt hantverk sedan 2015. Hon är ett riktigt proffs som är stolt över sitt arbete och har byggt upp en lojal kundbas genom åren. Olivias passion för volymfransar ledde till att hon blev en av de bästa i Sverige och fick en tredje plats i den prestigefyllda SM-tävlingen i fransförlängning 2023.

2016 öppnade Olivia sin första salong i Vasastan, där hon snabbt fick ett rykte som en av de främsta frans och brynstylisterna i området. Hennes exceptionella kompetens, uppmärksamhet på detaljer och engagemang för att leverera personlig service till sina kunder hjälpte henne att etablera en stark närvaro i skönhetsbranschen. Hennes kunder lämnar alltid hennes salong och känner sig trygga, vackra och nöjda med resultatet av hennes arbete.

Olivias framgångar i Vasastan ledde till att hon öppnade en till salong på Östermalm, där hon fortsätter att ge exceptionella frans och bryntjänster till sina kunder samt håller utbildningar tillsammans med Jessica Hellback. Hennes nya salong är en sann återspegling av hennes personlighet och stil, med en varm och välkomnande atmosfär som får hennes kunder och elever att känna sig som hemma.

Olivia är känd för sin förmåga att skapa fantastiska och naturliga frans och brynförbättringar som förstärker hennes kunders naturliga skönhet. Hon håller sig uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna i branschen, och hon använder endast produkter av högsta kvalitet för att säkerställa att hennes kunder får bästa möjliga resultat.

"Olivia Stjernqvist en mycket skicklig frans och brynstylist som har etablerat sig som en av de bästa i Sverige. Hennes år av erfarenhet, hängivenhet för sitt hantverk och exceptionella service gör henne till det bästa valet för alla som letar efter experttjänster för fransar och bryn."